Wat kunnen we voor u doen

Onze expertise

Pigment meubels
Een nieuw leven

Meubels

icon meubels

Of het nu eiken, notelaren of kerselaren meubels zijn, in fineer of in massief, meubellakkerij Pigment kan ze zuiver softstralen zodat de nieuwe afwerking van uw wens 100% hecht. We maken graag een staal op de binnenzijde van uw deurtje zodat u ziet welke mogelijkheden er zijn op het hout van uw meubels. Ook het transport van uw meubels kunnen wij op ons nemen.

Weer 20 jaar mooi

Keukens

icon keuken

Uw eiken keuken kunnen we perfect een mooie moderne uitstraling geven; de demonteerbare stukken worden gesoftstraald en met topkwaliteit twee component lak gespoten in de spuitcabines in ons atelier.  Wij bezorgen u de nodige producten en uitleg om de vaste stukken ter plaatse zelf af te werken met hoogstaande watergedragen primer en lak. Dit alles zorgt er voor dat uw eiken keuken weer 20 jaar mooi onderhouden kan worden. U krijgt het uitzicht van een nieuwe keuken en behoudt de kwaliteit van de bestaande keuken.

Pigment Keukens
Wat kunnen we voor u doen?
Pigment softstralen
Vernieuwde installatie

Softstralen

icon softstralen

Met onze verfijnde sofstraal installatie kunnen we beitsen, vernissen, boenwassen, vuil en vetten mooi verwijderen van uw meubels in fineer of massief zonder het hout fel te beschadigen. Dan kan u ze eventueel zelf van een nieuwe afwerking voorzien of wij doen dit voor u.

In de kleur van uw wens

Foliefronten

icon foliefronten

Keuken- en badkamerfronten waar de folie van begint los te komen kunnen we perfect van een nieuwe degelijke afwerking voorzien ; alle folie wordt volledig verwijderd en de onderliggende MDF wordt dan professioneel gespoten met twee component lak in de kleur van uw wens.

Pigment Foliefronten
Pigment lakken MDF
Professionele afwerking

Lakken van MDF

icon lakken mdf

MDF is de basis van het moderne interieur. Van strakke vormgeving tot losbandige vormen, alles kan ermee gerealiseerd worden en wij verzorgen de afwerking met de meeste zorg ; matte lak, satijn lak, structuurlak en zelfs gepolijste hoogglans lak behoort tot ons vakgebied. Ons vakmanschap gecombineerd met onze hypermoderne 2 component spuitinstallatie voor de primer en de 3 component spuitinstallatie voor de lak zorgt voor een feilloze uitstraling.

Fineer en massief

Beitsen en vernissen

icon beitsen vernissen

Of het nu fineer is of massief, meubellakkerij Pigment geeft uw meubel de juiste tint met hoogstaande water- en alcohol beitsen en werkt het dan af met kwalitatieve twee component PU matte, satijn of woodlook vernis om zo jarenlang plezier te hebben van een mooi meubel dat ook gemakkelijk kan onderhouden worden. U kan kiezen uit talloze stalen in onze toonzaal of bezorgt ons de kleur van uw wens die wij dan specifiek voor uw project aanmaken.

Pigment Foliefronten
Pigment logo

Openingsuren

Werkplaats met toonzaal:
geopend elke werkdag
van 8-12 en van 12u30-16u

Contact

Meubellakkerij Pigment bvba
Industrieterrein Kolmen 1231
3570 Alken
+32 (0) 11 59 24 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © lakkerijpigment.be | Privacy policy

Terug naar boven

Website by it’s me