Meubelrenovatie

Met paint-it krijgen uw eiken kasten, tafels, stoelen, slaapkamer, keuken - kortom uw gehele interieur- een nieuwe, frisse look.

Meubels in eik, kerselaar, notelaar of een andere houtsoort, zowel masseif als fineer,  kunnen we in onze atelier parelstralen en dan professioneel afwerken in onze spuitcabines met 2 component lakken of met kleurbeits, cerusé en vernis van topkwaliteit zodat uw meubels opnieuw vele jaren gemakkelijk onderhouden kunnen worden.

Van uw eiken keuken komen wij indien u wenst de fronten demonteren die we dan in onze atelier parelstralen en spuiten in een nieuwe frisse kleur, de vaste zichtbare stukken worden dan ter plaatse geschilderd in dezelfde kleur.

Bij uw foliekeukenfronten waar de folie van los komt halen we de folie volledig weg aan de buitenzijde en werken de MDF ondergrond dan af met twee component lak in onze spuitcabines.

Paint-it is ook uw professionele partner voor het  spuiten van uw MDF panelen in satijn lak, structuur lak of hoogglans lak voor uw zelf ontworpen keukens, dressings, tv kasten enz.

meubelrenovatie

De jarenlange ervaring van meubellakkerij Pigment verzekert u van een degelijke afwerking.

Kijk eens op onze facebook pagina : paint-it.be , daar staan ook heel wat foto's van keukens en meubels die we reeds afwerkten.

Mail ons foto's en indien mogelijk afmetingen van uw meubels, keuken, MDF en we zorgen snel voor een offerte met heel wat info en prijzen !

Pigment logo

Openingsuren

Werkplaats met toonzaal:
geopend elke werkdag
van 8-12 en van 12u30-16u

Contact

Meubellakkerij Pigment bvba
Industrieterrein Kolmen 1231
3570 Alken
+32 (0) 11 59 24 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © lakkerijpigment.be | Privacy policy

Terug naar boven

Website by it’s me